YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES
Welc0me to Ajrazak-lifestories.blogspot.com

Followers

Sunday, 26 February 2012

muka baru..hee~~~

huh!!dr bgn tdoq td smpai laa ni Aj duk ngadap lappy...pedih da mata ni tgk screen..em...suppose 2 b Aj wat web site...tp len plak y Aj wat kan....hihi....angpa sume nmpk kan "muka baru" blog Aj...i loike...ngeeee~~~ cntik x???haha...=P k la...nak mandi,solat maghrib...daa~~~

muka baru

credit to http://jombinabelog.blogspot.com/
Lots Of Luv by Aj Razak

merepek d mlm hari

salam,readers....mlm ni Aj nak gtau y Aj miss someone lorh..huhu...nape ye she disappear juz like dat...x say gudbye pun...haiya...till now no one can replace her...huahua....really2 miss her....em...skrg da kat kuy 2 pg...tp Aj x ngantuk ag...wahai mata,awat la xmau lelap ag ni....mula la otak ni duk pkiaq kat die...ya Allah,lindungilah org2 yang hambamu sayangi....huhu...hai la labu~~~ ape la nasib ang kan....ape la salah y ang da wat kan...aish...mcm2 da Aj pkiaq ni...tp still.........no reason!!!!Aj try 2 4get bout her...but....i cant!really2 cant do it!n i dun want too....how can i 4get her???she's very2 meant 2 me...Aj tau y Aj kena redha pe y berlaku skrg....sume ni da takdir kan....huhu....Aj stop here la...rse nak nangis je ble story pasai ni...='(


missumama

Lots Of Luv by Aj Razak

Saturday, 25 February 2012

Kisah Lalu

Kisah lalu banyak memberi pengajaran kepada kita...
Kisah lalu sering mematangkan pemikiran kita...
Kisah lalu juga membantu kita mengenal siapa diri ini yang sebenarnya...
Kisah lalu tak perlu diulang kembali...
Kisah lalu hanya kenangan yang perlu disematkan dalam hati...
Biarkan lah kisah lalu ini berlalu pergi...
Jangan kita tangisi kisah lalu itu...
Kerana ianya hanyalah kisah lalu...
Langkah lah kehadapan dan lupakan kisah lalu...
Buka lah kisah baru dan hapuskan kisah lalu...
Jadikan kisah lalu itu sebagai iktibar...
Sudah ditakdirkan kisah lalu yang berlaku ada hikmahnya..
Segala2 nya tentang kisah lalu adalah ketentuan qada' dan qadar...

teringat kisah lalu


25/2/2012
10.48 am
T317


Lots Of Luv by Aj Razak

Wednesday, 22 February 2012

mohammad nazmi bin rasikun @ mamie

siapa die????hihi....he's my fren since when tu x ingt la..tp almost 2 yrs gak la kmi kwn...em..lme gak la kan...tp rse mcm br ja kenal...haha..d reason Aj tulih pasai die sbb Aj slalu paksa die bce blog Aj...then jd follower Aj..pas2 die tnye nape kena bce,de pasai die ke???haha..prasan je kan die ni..ingt die tu artis ke Aj nak tulis pasai die..hihi..so,nak sedapkn ati die...Aj tulis la entry ni pasai die..sape y bce ni jgn salah anggap k..mamie ni KAWAN Aj je...not more than dat...em..memandangkn entry ni pasai mamie..so,Aj cite la ckit ye background die...(mcm la tau sgt kan)...hihi...mie ni asal sabah..tp merempat kat johor..die sorang photographer..prangai die gile2 + klakar....mcm Aj gak la..dats y kmi rapat..satu kepala!!!best3 kwn ngan die ni..hee~~ lagi...Aj kenai die kat fb ke skype ntah..Aj pun x ingt da..huhu...ktorg x penah ag f2f..juz cntct thru fon,fb n skype je la...pe ag ye nak story pasai die ni...em..xde pe kot..kena cite y baik2 je kat cni...kalo x,mati Aj kena ngan die...huhu..k la..hopefuly kte kwn smpai ble2 ye...^.^

"siakkkkkkk je kan"

#nah! nak sgt kan aku tulih pasai ang...amikkkkk kaw!!!!#
Lots Of Luv by Aj Razak

Tuesday, 21 February 2012

Lost

dis is my 2nd entry 4 2day..haiya..tetibe rse nak menulih ag...huhu..knape ye??mlm  ni rse sayu je..xde mood nak wat pe pun..padahal kena stdy Fin 320...de test jumaat ni..em..ok la..title entry ni "lost"...knape lost??Aj pun xtau knape...tp...y pasti Aj rse mcm kehilangan sesuatu la mlm ni....Aj x pasti ape die..is it something bad will happen 2 me??huhu...minx djauhkn  la ye..aish...Aj asyik mengeluh ja...wat happen 2 me 2nite???im totally lost...huahua...there's something dat im thinking bout in my mind...but wat is it????ya Allah...plisss guide me n give me strenghthen to go through in my life...

mayb i need them rite now..

Lots Of Luv by Aj Razak

Aku

Aku....
Siapa aku???
Aku adalah aku...
Aku adalah diriku...
Aku akan tetap menjadi diriku...
Aku akan tetap dengan pendirianku...
Aku hanya akan berubah jika memberi kebaikan kepada diriku..
Aku tak peduli akan sekeliling....
Aku hanya dengan hidupku...
Aku tahu apa yang aku mahu...
Itu aku!!!



daa~~~

Lots Of Luv by Aj Razak

Monday, 20 February 2012

Sekadar Nukilan

Sejenak aku berfikir......
Apakah aku mampu untuk melakukannya???
Aku tahu amat sukar untuk aku melupakannya...
Andai masa lalu boleh dikembalikan,ingin aku perbaiki kesilapanku...
Sikap ku yang seperti kebudak-budakan...
Ego ku yang tinggi menggunung...
Cemburu ku yang tidak tentu hala...
Ingin aku buang jauh2...
Memang sukar untuk kembali ke masa lalu...
Akan tetapi aku hanya mengharapkan silaturahim antara kita berkekalan...
Aku hanya insan biasa yang tidak pernah terlepas dari melakukan kesilapan...



#hanya luahan hati#peace~~~




Lots Of Luv by Aj Razak

Saturday, 18 February 2012

its all bout JC!!

alhamdulillah..finaly,d title "CHAMPION" belongs to us...syukur sgt2..x sia2 usaha kami selama ni...nak tau ka team Aj masuk ptandingan pa??hehe..kami masuk ptandingan memasak...its call "Junior Chef"..ala2,master chef gitu..hihi..event ni under subject Aj tuk sem ni..subject Creative & Critical Thinking..besttt oooo subject ni....enjoy glew...best3!!!!!angpa tgk ja la pic y Aj snap ni..mls la nak tulih..peace~~~
 Junior Chef
we r d champion!Oh Manis Kerr???
dgg black pepper OMK 
colourless kaler
hot shrimp
3 world
halo!kami kebabom
boom boom chicky boom
team JC
d sporting lec eva, mdm farehan
my dear frens
best br0..milo 1!!hee~~
peace ~~~
daaa.....
Lots Of Luv by Aj Razak

Thursday, 16 February 2012

Bankers dinner @ wOrLd Of FaMe

salam readers..entry ni Aj nak story ckit la pasai event dinner pd 13/2/2012 ari tu..em..mse dinner tu mcm2 y jd....+ve + -ve...huhu...wateva it is,kmi da try our best 2 b d best as d organizer of d event...setiap pkara y blaku pasti ada hikmahnya kan???so,we hve learnd frm our mistakes...peace~~~ ok,stop cite pasai cedey2 ni..cite y hepi2 plak kan...actually,Aj mlm tu pkai simple je..x sempat la nak pi bli..as usual..Aj ni mmg sgt cerewet org nye dlm mbeli+memilih sesuatu brg..so,it takes time la..huhu..mlm tu Aj pkai ja bj pa y Aj rse nak pkai..haha..smpai kan rumate Aj tnya kat Aj camni "chik,mu pi diner camni je ke???biaq betui!!"(dgn muke tkejut die..hehe..Aj jwb "hah la!x sempat la nak pi bli"(dgn nada sedey)huhu..Aj pun blah dr blik cam2 ja..nak cept...jam da kuy 8..lmbt da!O.0 em..ag nak tulih pa ntah...lupa da.....hihi..hah!mlm tu tema dinner "wOrLd of FaMe" means ala2 party gitu..hehe..xtau la nak tulis pa da..tgk ja la pic y Aj capture as a camre women y x btauliah..haha..=)
one day i want 2 hav dis!!<3

wit qid "kwn sekampung"!!haha

our "master mind" cik su wit "hero malaya" amal

my dear frens (ajla n anis)

dear "twins" cik lin n once again ajla

bankers batch dec 09

Lots Of Luv by Aj Razak

Sunday, 12 February 2012

long time no c!!!!

salam,guys!!!long time no c!!!!!rndu nak coret+mrapu...hehe...Aj bz glew lately...ngan test,asignment,event kolej,diner y coming soon ni...haiya...terrrsggttt la bz kalah PM...huhu...Aj curi2 ja nulih ni...laa ni ngah wat report nak antaq slasa ni....pas2 sat g kuy 3 pi siapkan hal2 diner plak...em......sgt penat dan x ckup tdoq....pity me...huahua....k la..Aj nak lepas rndu nulih ja ni....lme sgt x merepek..hehe...nak cntune report...daa...tke cre guys!!<3<3<3
Lots Of Luv by Aj Razak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Ajrazak-lifestories.blogspot.com