YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES
Welc0me to Ajrazak-lifestories.blogspot.com

Followers

Tuesday, 6 March 2012

kami kawan sekampung ~~~

Salam readers…b4 Aj gerak lek Arau,Aj nak stori ckit aktvti Aj arini….td dlm kuy 11 lebih,Aj ngan geng sekampung kuaq pi t.i…hee~~~Aj teringin mkn mcd….kat arau mana da mcd….cian kan..huhu…so,Aj ajk la kwn2 Aj kuaq…tmpt 1st y kmi pi of course la mcd kan….hehe…smbil2 mkn kmi berrrgossssippp la…bese la kan pompuan ble da dpt jupe…mcm2 stori kuaq…hoho…kmi gelak sakan smpai rse mcd tu bpk kmi y punya….hakhak…suke3!!!!then,pas mkn kmi pi jln2 cuci mata kat d store…sje buang masa…awai ag kan nak lek….br kuy 1 lebih time 2…da bosan cuci mata kat d store Aj dcide pi taman kat t.i tu plak..actually,Aj gian nak snap picture…huhu…gmbr2 y Aj snap ni x de la guna DSLR kan…camera digital bese je…but, ok la….dpt gak snap2 kan..hehe…

kat mcd...nme kwn Aj ni ecah..
my gurlfrens : along n wani

aucak
ni la keta kmi...hoho


i <3 dis pic


its me <3<3<3




Lots Of Luv by Aj Razak

2 comments:

  1. eeeeeeeeeeee..........komen tu ce y baik2....ckp gmbr adk i comel ka....haiya...=P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Ajrazak-lifestories.blogspot.com