YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES
Welc0me to Ajrazak-lifestories.blogspot.com

Followers

Wednesday, 31 October 2012

pengorbanan itu perlu


Dalam hidup kita ni, misti byk pengorbanan y pernah kita buat kan?? X kesah la walau sebesar zarah sekalipun pengorbanan y kita buat tu, tetap pengorbanan.. bg Aj sendiri, perspektif pengorbanan ni meluas.. even Aj br 21 thn.. tp byk pengorbanan y Aj da buat.. xperlu la kan nak mention kat sini..huhu.. entry ni Aj juz nak share bout kos y Aj bakal amik mse deg. nanti.. em... nak buat keputusan utk dri sendiri bkn perkara y mudah.. byk bende kene amik kira.. walaupun Tuhan da aturkan jln hidup kita ,but still kita diberi peluang utk mengubah hala tuju hidup kita sendiri.. kdgII kita terpksa ketepikan minat kita demi masa depan kita.. x semestinya ape y kita citaII kan tu akn mjd kenyataan.. TAPI..... kita perlu ingt, utk mcapai ape y kita impikan, kita perlu berusaha gigih.. citaII kita adalah matlamat y ingin kita capai.. andai satu ari nanti ape y kita inginkan selama ini x mjd kenyataan, IT’S OKKKKK..... mungkin rezeki kita bkn kat situ.. kat tmpt lain.. kita hanya lah sbg perancang.. YANG PASTI.. Allah sentiasa berikn y TERBAEKKK kpd hambaNya.. itu JANJI DIA..
Dear readers, Aj da dcide nak amik FINANCE 4 my 1st choice.. suppose 2 b ECONOMIC will b d 1st.. BUT... after all, Aj fikirII balik n dpt advice dr my “big boss” aka en wan m.y. n other people too.. i’ve made my final decision.. honestly, its hard 4 me to make it.. L Aj minat sgtII eco, even my ambition wants 2 be an inspector.. xde kene mgene langsung ngan fin or eco.. TAPI.. Aj nak sgt explore dis field.. n fyi, since Aj amik eco mse lower 6 dlu.. Aj da tanam niat ni dat one day if Godwills, Aj nak jd PAKAR EKONOMI... (wahhhh!!!!! tinggi nye citaII mu ni Aj) eeerrrrrrr~~~~~ x salah kan.. nme pun citaII.. hehe.. ape pun result y Aj dpt nanti utk smbung deg. Aj redha.. Aj YAKIN y rezeki tu sentiasa ada.. doakan la y terbaekkk tuk Aj ye readers.. J

Ade mcm SARJAN BESARA RAZAK x?? Haha.. dis is my ambition J

#conclusion, PENGORBANAN ITU PERLU J



Lots Of Luv by Aj Razak

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Ajrazak-lifestories.blogspot.com